Loading

Alison's New App is now available on iOS and Android! Download Now

Koronavirus-Što Trabais Znati

Ovaj besplatni tečaj pokriva bitne značajke novog koronavirusa

Publisher: Advance Learning
Ovaj besplatni internetski tečaj o novom koronavirusu fokusiran je na povijest nastanka, prijenošenje, simptome, moguće liječenje i potencijalnu prevenciju novog koronavirusa. Kao odgovor na brzo širenje koronavirusa-Alison, kao dio međunarodne inicijative pripremio je ovaj osnovni besplatni tečaj o tome što ljudi trebaju znati o koronavirusu, njegovoj pozadini, kako se najbolje nositi s prijetnjom koju predstavlja vama, vašoj obitelji i zajedn
Koronavirus-Što Trabais Znati
  • Durée

    1.5-3 Heures
  • Students

    82
  • Accreditation

    CPD

Description

Modules

Résultats

Certification

View course modules

Description

Ovaj besplatni internetski tečaj o novom koronavirusu fokusiran je na povijest, simptome, prijenos i prevenciju virusa koji prije nisu identificirani kod ljudi. Koronavirusi (CoV) su velika obitelj virusa koji uzrokuju bolest u rasponu od obične prehlade do teže bolesti, poput Bliskoistočnog respiratornog sindroma (MERS-CoV) i teškog akutnog respiratornog sindroma (SARS-CoV). Koronavirusi su zoonotični, što znači da se prenose sa životinja na ljude.

Na tečaju će se raspravljati o tome kako izbijanje virusa može rezultirati ozbiljnim posljedicama za zdravlje pojedinaca koji su zaraženi, te posljedice za zdravstvene resurse zajednica i zemalja u kojima se épidémija širi. Uobičajeni znakovi infekcije uključuju respiratorne simptome, vrućicu, kašalj, plitko i otežano disanje. U težim slučajevima infekcija može uzrokovati upalu pluća, ozbiljan akutni respiratorni sindrom, zatajenje bubrega pa čak i smrt.

Tečaj je jedinstvena inicijativa koja se temelji na informacijama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), sa sjedištem u Ženevi, Švicarskoj i CDC-a (Centar za kontrolu bolesti, SAD). Ovaj je tečaj dio inovativne inicijative obrazovne platforme Alison vezane uz razvoj globalnog soutien certifikacije globalnog učenja o borbi protiv pandemije. Ovaj besplatni tečaj ažurira se mjesečno. Kako bi potaknula svjest i stjecanje znanja o virusu i opasnosti koju on predstavlja, Alison je također besplatni tečaj s PDF certificiranjem učinila dostupnim širom svijeta. Polazeći ovim tečajem, možete se stalno informirati o tome kako se najbolje nositi s prijetnjom koju novi koroanvirus predstavlja vama i drugima. Pa zašto čekati? Započnite tečaj već danas i za 1-2 sata steći ćete znanje koje koje će vam pomoći da zaštitite vas, vašu obitelj i zajednicu od zaraze tim virusom i od njegovog prenošenja.

Démarrer le cours maintenant

Careers