Loading

Alison's New App is now available on iOS and Android! Download Now

Koronavirus-Ono što treba da znate

Ovaj besplatni kurs na mreži pokriva osnovne aspekte romana coronavirusa.

Publisher: Advance Learning
Ovaj besplatni kurs na internetu na romanu coronavirus fokusira se na historiju, prijenos, simptome, mogući tretman i potencijalnu prevenciju romana coronavirusa. Kao odgovor na širenje novog coronavirusa-Alison, u sklou međunarodnog odgovora stvorio je osnovni slobodni kurs za ono što ljudi trebaju znati o coronavirus-u, njogovoj pozadini, kako se najbolje suočiti sa prijetnjom koju on predstavlja vama, vašoj obitelji i zajednici.
Koronavirus-Ono što treba da znate
  • Duración

    1.5-3 Horas
  • Students

    12
  • Accreditation

    CPD

Descripción

Modules

Resultados

Certificación

Ver los módulos del curso

Description

Ovaj besplatni internetski tečaj o novom koronavirusu fokusiran je na povijest, simmptomo, prijenos i prevenciju virusa koji ranije nisu identificirani kod ljudi. Koronaviusi (CoV) su velika porodica virusa koji uzrokuju bolest koja varira od prelade do teže bolesti, pout sindroma respiratornog sindroma na Bliskom Istoku (MERS-CoV) i teškog akutnog respiratornog sindroma (SARS-CoV). Koronaviusi su zoonotski, što znači da se prenose između životinja i ljudi.

Na tečaju će se raspravljati o tomo kako izbivanje virusa može rezultirati ozbiljnim posljedicama za zdravlje pojedinaca koji su zaraženi i posljedice za zdravstvene resurse zajednica i zemalja u kojima se epidemija događa. Uobičajeni znakovi infekcije uključuju respiratorne simptome, vrućicu, kašalj, kratkoću daha i otežano disanje. U težim slučajevima infekcija može izazvati upalu pluća, jak akutni respiratorni sindrom, zatajenje bubrega i čak smrt.

Kurs je jedinstvena inicijativa, koja se zasniva na informacijama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), Ženeva, Švicarska i CDC (Centar za kontrolu bolesti, SAD). Ovaj kurs je dio inovativne Alison incijative za razvoj globalnog sustava certificanja učenja za borbu protiv pandemije. Ovaj će se besplatni tečaj svakodnevno ažurirati i na kraju će biti dostuan na više od 100 jezika. Kako bi podstakla svijest o znanju i razumijevanje virusa i njegove prijetnje, Alison je također omogućila besplatan tečaj potvrde PDF-a širom svijeta. Kroz ovaj tečaj možete se stalno informirati o tomo kako se najbolje nositi s prijetnjom koju novi coroanvirus predstavlja vama i drugima. Pa zašto onda čekati? Započnite kurs već danas i za 1-2 sata steći ćete znanje pomoću kojeg ćete zaštititi sebe, porodicu i zajednicu od ugovaranja i prenošenja novog koronavisa.

Inicio Curso Ahora

Careers