Loading

Alison's New App is now available on iOS and Android! Download Now

Коронавирус-Какво трябва да знаем

Този безплатен онлайн курс обхваща основните аспекти на новия коронавирус

Publisher: Advance Learning
Този безплатен онлайн курс за новия коронавирус се фокусира върху историята, предаването, симптомите, възможното лечение и потенциалната профилактика на новия коронавирус. В ор на разпространението на този нов коронавирус-Алисън, като част от международния отговор създаде основен за това, което хората трябва да знаят за коронавируса, неговия произход, и как най-добре да се справят със заплахата, която представлява.
Коронавирус-Какво трябва да знаем
  • Durée

    1.5-3 Heures
  • Students

    23
  • Accreditation

    CPD

Description

Modules

Résultats

Certification

View course modules

Description

Този безплатен онлайн курс за новия коронавирус се фокусира върху историята, симптомите, предаването и профилактиката на вируса, който не е бил идентифициран по-рано при хората. Коронавирусите (CoV) са голямо семейство от вируси, които причиняват заболявания, вариращи от обикновената до по-тежки заболявания, като респираторен синдром на Близкия изток (MERS-CoV) и тежък остър респираторен синдром (SARS-CoV). Коронавирусите са зоонотични, което означава, че се предават между животни и хора.

Курсът ще запознае как епидемията от вируса може да доведе до сериозни последици за здравето на хората, които са заразени от него и последствията за здравните ресурси на общностите и страните, където възниква огнището. Честите признаци на инфекция включват респираторни симптоми, температура, кашлица, задух и затруднено дишане. В по-тежки случаи инфекцията може да причини пневмония, тежък остър респираторен синдром, бъбречна недостатъчност и дори смърт.

Курсът е уникална инициатива, която се основава на информация, предоставена от Световната здравна организация (Сенева), Г© вейГЄвейцария и CDC (Г©pГЄt Г©vГ©vГ©e). Този курс е част от иновативна инициатива на Alison за разработване на система за сертифициране за бързо реагиране в борбата с пандемичната болест. Този безплатен курс ще се актуализира ежемесечно. да да насърчи информираността и разбирането на знанията за вируса и неговата заплаха, Alison също така предостави безплатен курс на PDF насител, за сертифициране по целия свят. Като започнете този курс, можете да се информирате как най-добре да се справите със заплахата, която новият коронавирус представлява за вас и другите. така, защо да чакаме? фапочнете курса днес и след 1-2 часа ще получите знания, които да ви помогнат да защитите вас, семейството и общността си от заразяване и предаване на новия коронавирус.

Démarrer le cours maintenant

Careers