Loading

Alison's New App is now available on iOS and Android! Download Now

Coronavirus-Hvad du har brug for at vide

Dette gratis onlinekursus dækker de væsentlige aspekter af coronavirus Covid-19 (1.484.811 inficerede / 88.567 dødsfald)

Publisher: Advance Learning
Dette gratis onlinekursus om den nye coronavirus fokuserer på historie, transmission, symptomer, mulig behandling og potentiel forebyggelse af den nye coronavirus. Som svar på udbredelsen af denne nye coronavirus-Alison har som en del af det internationale svar skabt et grundlæggende gratis kursus om, hvad folk har brug for at vide om coronavirus, dets baggrund, hvordan man bedst kan tacle den trussel, den udgør for dig.
Coronavirus-Hvad du har brug for at vide
  • Durée

    1.5-3 Heures
  • Students

    77
  • Accreditation

    CPD

Description

Modules

Résultats

Certification

View course modules

Description

Dette gratis online-kursus om den nye coronavirus fokuserer på, symptomerne, transmission og forebyggelse af den virus, der ikke tidligere var blevet identificeret hos mennesker. Coronaviruses (CoV) er en stor familie af vira, der forårsager sygdom, der spænder fra forkølelse til simplement alvorlige sygdomme, såsom Mellemøsten respiratorisk syndrom (MERS-CoV) og svær akut respiratorisk syndrom (SARS-CoV). Coronavira er zoonotisk, hvilket betyder, at de overføres mellem dyr og mennesker.

På kurset drøftes, hvordan et udbrud af virussen kan resultere i alvorlige konsekvenser for helbredet for personer, der er inficeret af det, og konsekvenser for sundhedsall cerne i samfund og lande, hvor udbruddet finder sted. Almindelige tegn på infektion inkluderer luftvejssymptomer, feber, hoste, åndenød og åndedrætsbesvær. I mere alvorlige tilfælde kan infektion forårsage lungebetændelse, alvorligt akut luftvejssyndrom, nyresvigt og endda død.

Kurset er et unikt initiativ, der er baseret på information leveret af Verdenssundhedsorganisationen (WHO), Genève, Schweiz og CDC (Center of Disease Control, USA). Dette kursus er en del af et innovativt Alison-initiativ til at udvikle et hurtigt respons globalt certificeringssystem til læring til bekæmpelse af pandemisk sygdom. Dette gratis kursus opdateres månedligt. For at tilskynde til videnbevidsthed og forståelse om virussen og dens trussel har Alison også stillet PDF-certificeringskurs gratis tilgængeligt over hele verden. Ved at tage dette kursus kan du holde dig opdateret om, hvordan du bedst håndterer truslen, som den nye coroanvirus udgør for dig og andre. Så hvorfor vente? Start kurset i dag, og om 1-2 timer har du fået den viden, der hjælper med at beskytte dig, din familie og dit samfund mod at kontrahere og overføre den nye coronavirus.

Démarrer le cours maintenant

Careers