Loading

Alison's New App is now available on iOS and Android! Download Now

Coronavirus - El que necessita saber

Aquest curs gratuït en línia cobreix els aspectes essencials del nou coronavirus.

Publisher: Advance Learning
Aquest curs gratuït en sobre el coronavirus se centra en la història, la transmissió, els símptomes, el tractament i la prevenció potencial del nou coronavirus. Alison, com a part de la resposta internacional ha creat un curs bàsic gratuït sobre el que la gent necessita saber sobre el coronavirus, els seus antecedents, com enfrontar millor l'amenaça que representa per a vostè, la seva família i la seva comunitat.
Coronavirus - El que necessita saber
  • Durée

    1.5-3 Heures
  • Students

    55
  • Accreditation

    CPD

Description

Modules

Résultats

Certification

View course modules

Description

Aquest curs gratuït en línia sobre el nou coronavirus se centra en la història, els símptomes, la transmissió i la prevenció del virus que no havia estat identificat prèviament en els humans. Els coronavirus (CoV) són una gran família de virus que causen malalties que van des del refredat comú fins a malalties més greus, com la Síndrome Respiratòria de l'Orient Mitjà (MERS-CoV) i la Síndrome Respiratòria Aguda Greu (SARS-CoV). Els coronavirus són zoonòtics, la qual cosa significa que es transmeten entre animals i persones.

En el curs s'examinarà la forma en què un brot del virus pot tenir conseqüències greus per a la salut de les persones infectades per ell, així com conseqüències per als recursos sanitaris de les comunitats i els països en què es produeix el brot. Els signes comuns d'infecció inclouen símptomes respiratoris, febre, tos, falta d'alè i dificultats respiratòries. En els casos més greus, la infecció pot causar pneumònia, síndrome respiratòria aguda greu, insuficiència renal i fins i tot la mort.

El curs es basa en informació proporcionada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS), Ginebra (Suïssa) i el CDC (Centre per al Control de Malalties, EUA). Aquest curs forma part d’una innovadora iniciativa d’Alison per desenvolupar un sistema de certificació d’aprenentatge global de resposta ràpida per combatre malalties pandèmiques. Per fomentar la consciència i la comprensió del virus i la seva amenaça, Alison també ha fet que la certificació PDF sigui gratuïta per a tothom. Seguint aquest curs, podeu mantenir-vos al dia sobre com afrontar l’amenaça que el nou virus coroïdal representa per a vosaltres i per a altres persones. Llavors, per què esperar? Comença avui el curs i adquireix els coneixements que necessites per protegir-te, la família i la comunitat de la contractació i transmissió del nou coronavirus.

Démarrer le cours maintenant

Careers